Saturday, October 16, 2010

PaKaT MaI PeNaNg WeyH!!! (chapter 2)

2nd time aku jln2 kat penang coz nak tmankan kwn aku, B ngan Pejal siapkn assgmnt diorg plak...
kli ni, ktorg skali lagi x rncang nak gi mna, n akhirnya decide nak gi gurney plaza... :)

welcome to gurney plaza!!! actually diz like the average shoppng mall, tpi yg special nye, mall ni mnghadap pantai...so dpat la rasa angin bayu b'tiup2.... tpi yg pling special kat sni, mesti la hawker stall!!  kat sni divede by 2...1 site malay food, 1 lagi site chinesee food... klu masakn cina, biasanya famous ngan Bak Kun Teh tu la (korg paham2 sndri la)... malay food plak, mcm2 la penang food ader termasuk la pasembor, laksa penang, char kuey teow, satay n bla, bla,bla....kat sni mmg tmpat mkan...lets do it..haha

amacam? best x rojak pasembor dia? kat sni korg bleh amik pe je ngan yg korg suka, tpi hati2 je la ngan harganyer ye? coz msa aku beli ni , aku kena charge smpai rm16 walaupon sepnggan je... aku teringat bos aku alex teringin nak mkan  rojak mamak yg menari2 berpusin2 smbil menyanyi2 "rojak,rojak"... rupanyer location nyer kat sni..haha
nyum2!! time 2 eat ^o^.... sedapnyer mmg x terkata... seriusly, tip top!  n paling best pernah aku rasa seumur idop aku.... cuma aku x larat mkan bnyak2 coz sblom tu aku dah mkan.. nyesal giler...huhu



KakiBlog