Monday, April 25, 2011

~bUriEd~

bru ni aku blik serdang, smpat la aku amik 200GB movie dri adk aku... haha.. gilakan? mmg keje aku la tengok movie je mmanjang.. semlm aku bru tengok movie ni...buried... ishh... x puas hati aku psal movie ni...



haaa... spanjang citer ni, korg tengok dia dok dlm coffin mcm tu je la... dri awal, smpai hbis cter... cter ni psal kat iraq... hero dia org america yg keje kat iraq sbgai kontraktor... dorg kena ambush ngan local people.. kwn2 dia yg len smua dah mati... tiba2 dia sedar , dia dah kena tnam kat tengah pdang pasir tu...tpi org yg culik dia tu tngalkn enset... tujuan nyer nak suruh dia contact kedutaan.. mntak wang tebusan 6 juta USD dlm msa 2 jam.. siap wat video msuk youtube lgi...nak ke kerajaan amerika bgi? haha.....actually, cter ni sedih gak la... hero dia pndai gila blakon.. padahal klu nak ikutkan , dlm kotak jer pon ( murah skit kos bikin filem..haha)...hero dia pandai naik kan mood cter...so, klu korg nak tau ending sma ader dia hidop @ mati? haha... korg tengok ar sendri

Wednesday, April 20, 2011

koSoNg.......

fine... aku x patut update blog aku time2 camni.. especially middle of da final exam..
aku x tau what happen to me.. aku rasa kecewa sgt2.. 1st time seumur hidop aku , aku x leh jwab paper kat dlm exam..syg giler.. 30marks kot???.. seriusly... super blurrr.... jammed!


ni mesti sbb aku gi tengok carry mark.. aku sbenarnya x suka tengok carry mark.. sbb slalu nyer, klu carry mark aku terlalu tnggi... comfrm final hancur.. so, aku decide x nak tengok langsung klu bleh... lagi pon, apa beza aku tau ngan x tau? bkn bleh ubah keadaan pon.. kan? kan?


tdi terserempk ngan lecturer aku.. x psal2 kena marah sbb x nak tengok carry mark... huhu sorry..my bad..
mmg aku ponteng kelas sbb x nak tengok carry mark... sorry miss...


otak aku asyik merewang je 2,3 menjak ni...
knapa aku still ingat kat dia?
tlong la.. dah setahun berlalu, tpi aku rasa mcm semlm jer.. 
asal aku try lupakan dia, mesti dia dtang dlm mmpi aku..
mimpi & mimpi & mimpi.....

tiap2 sem mesti ader nitemare ek?
fine, sem lepas dugaan terbesr dlm idop aku..
sem ni pon x kurang gak... 
kwn2 aku x hbis2 bergaduh.. gaduh dingin plak tu.. 
mmg bahaya..
aku?
aku malas nak memihak kat sape2..
cuma dok atas pagar je.. skrang diorg dah ok kot?


for da next paper... chaiyok2!
aku mmg x sbar nak blik serdang.. makin rindu aku family..huhu
lama nyer 10 hri nak berlalu...haishhh

KakiBlog