Tuesday, July 5, 2011

~SeRiZaWa!!!!~



haha...aku ckup suka dialog tu, setiap kali nak gaduh mesti jerit kuat2 TAMAO SERIZAWA!!!.. aku pon nak jerit gak ar... SERIZAWA!!!!


                                  ni la movie nyer... crow zero 

klu nak ikut kan cter ni x dek paper la sgt...melainkan aksi2 bergaduh (seriously cool!!!)... jln cter simple... xpayah susah2 nak pkir... hero dia takiya genji nak try nak jadik ketua kat skolah tu (actually skolah terteruk kat jepon kot?)... so, dia kena lawan si serizawa yg dah lama jadik kepala kat situ... watak serizawa cute sgt... x caya tengok ni...


tengok? dia pkai helmet kura (org kedah pnggil) pon still comel... ^_^

serizawa ni nma jer samseng... bawak motor pon x reti (x per serizawa, aku leh bwak ko jln2..hehe).. seriously dia bwak motor lintang pukang sampai terbabas masuk tiang gol... kena kejar gan polis bleh plak dia lari... mmg pantang org panggil dia "chicken" (pengecut kot?)... dia mmg kuat giler.. tpi ending nyer dia kalah ngan genji...huhu...hero ku....

 kawaiiii!!! ^o^

citer ni, kebanyakn boyz je yg tengok... klu korg tnya gurlz, biasa nyer diorg x tau... aku naik status kat fb pon, boyz jer yg komen ...haha...



KakiBlog