Wednesday, August 31, 2011

~ BaLik RayA~

ni kat RnR msa nak blik raya.. kbetula aku blik ngan abg aku n kak ipar aku... smpat la posing ngan anak sedara aku , nu'man.... :)))


Friday, August 19, 2011

~LepAkiNg + ShoppInG~



lepak lah sgt... sbenar nyer ktorg just jln2 , pastu pusing2... opss , let me introduce u... diz is milah... kwn lama aku msa skolah teknik dlu.. lama x jmpa dia... hehe..miss her..

Thursday, August 18, 2011

~epPy BeSdAY tO Me~



happy ke x happy? haha... ishhkk...aku patut dah lama post entry ni... patut nyer 30 july bkn nyer 19 august... tpi x pe la... happy ke, x happy ke aku tetap dah kena simbah ngan yogurt busuk+ kopi+ ntah air apa ntah... mmg harum sngguh aku mlm tu...eleh.. ingat aku x tau diorg nak kena kan aku... nmpak sgt la... apa2 hal pon, thankz kat Bee, hana , nadia ngan mek...korg mmg x pndai berlakon...haha...


al-kisah nyer begini.. mlm tu nadia ngan hana nak pnjam moto aku, nak jmpa mamat mna ntah... konon nyer moto aku tu rosak la kat tepi sawah... yg hana nangis2 kata rantai moto aku sangkut la apa la... x leh jln ( nak ngelentong pe? aku baru tukar rntai moto kot)... pastu risau mat rempit kaco la (yg ko gi melepak kat situ sapa suruh)dia call nyer lama... sbb aku tau diorg ngelentong aku smbung on9 FB dlu...haha...padan muka korg tunggu lama kat situ...hahaha... yg B kat sbelah aku wat x tau bleh... blakon la tu.. pastu diorg call skali lagi, bru la aku gerak nak bersiap.. risau gak aku, krang dia tnggal kan moto aku kat situ... masa aku smpai tu kena la aksi simbah menyimbah.. ishhkk geram  btol la aku coz x dpat kejar diorg... selipar tu licin la...huhu... aku geram, aku blik umah... aku guling2 atas tilam diorg...haha ... padan muka wangi kan tido mlm tu??
KakiBlog